Nieuwbouwplan Weleveld Tubbergen


Zoals voor velen reeds bekend worden er op ‘Plan Weleveld’ in totaal 38 woningen gebouwd. Het plan voorziet in de mogelijkheid voor het bouwen van 18 vrijstaande woningen, maar ook 12 twee-onder-één-kapwoningen en 8 rijwoningen
 

Weleveld - nieuwbouwproject Weleveld in Tubbergen (weleveld-tubbergen.nl)

De wijk; een prachtig stukje nieuw Tubbergen.

Plan Weleveld is een inbreidingslocatie in Tubbergen. Het plan voorziet onder andere in de mogelijkheid om te bouwen op een kavel met een eigen bouwplan. Daarnaast komen er 22 woningen welke als projectbouw gebouwd worden, zowel rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een tweetal vrijstaande woningen. Voor de projectbouw zijn diverse meerwerkopties mogelijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel of een (geïsoleerde) garage/berging.

Alle woningen zullen duurzaam worden gebouwd.  De woningen worden onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Daarmee is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Het geheel zal een ruim opgezette wijk vormen met kwalitatief hoogwaardig afgewerkte woningen gelegen op een mooie locatie in Tubbergen.
De verschillende (uitbouw)mogelijkheden maakt het plan geschikt voor alle doelgroepen, zowel voor starters en doorstromers, als ook voor senioren.

Share our website